DOTA 2 THE INTERNATIONAL 2022 TI11 BATTLE PAS TARIKH, HARGA & TINGKAT

Dota 2 2022 Battle Pass telah keluar sekarang. Inilah yang anda perlu tahu tentang Battle Pass dua bahagian dan berkasnya.

Sebagai persediaan untuk kejohanan The International 11 tahun ini, Valve telah mengeluarkan separuh pertama Pas Pertempuran Dota 2 dua bahagian baharu untuk 2022. Bahagian pertama memfokuskan terutamanya pada The International, yang akan bermula pada bulan Oktober. Separuh kedua Pas Pertempuran Dota 2 akan memperkenalkan acara Diretide bersama dengan ganjaran yang tinggal, seperti Arcana dan Persona baharu.

Membeli Pas Pertempuran Dota 2 juga merupakan cara untuk peminat menyokong kejohanan Antarabangsa. Dua puluh lima peratus daripada pembelian Battle Pass yang dibuat sebelum penghujung The International 2022 akan disalurkan kepada kumpulan hadiah kejohanan, yang kini melebihi USD 9.6 juta.

Dota 2 The International 11 Championship 2022 – Tarikh Battle Pass

Selepas dikeluarkan agak lewat pada tahun ini daripada yang dijangkakan, bahagian pertama Dota 2 2022 Battle Pass kini tersedia. Battle Pass mengambil format dua bahagian baharu tahun ini, dengan Bahagian I telah dilancarkan pada 1 September dengan berbilang bundle untuk pembelian. Battle Pass: Bahagian I meraikan The International 2022 dan akan tersedia hingga 2 November. Pas Pertempuran: Bahagian II akan memulakan musim pasca kejohanan pada hari berikutnya dan akan diteruskan hingga Januari. Tarikh Dota 2 TI11 Battle Pass adalah seperti berikut:

Pas Pertempuran: Bahagian I – 1 September 2022 – 2 November 2022
Pas Pertempuran: Bahagian II – 3 November 2022 – 12 Januari 2023
Pas Pertempuran Dota 2 2022: Tahap Bahagian I

Terdapat tiga bundle yang tersedia untuk pemain Dota 2 membeli semasa Battle Pass: Bahagian I. Setiap tahap Battle Pass menunjukkan peringkat permulaannya, dengan bundle yang lebih mahal menawarkan jalan pintas melalui Battle Pass. Untuk menjadikan Battle Pass Dota 2 lebih berpatutan di seluruh dunia, Battle Pass tahun ini menampilkan harga serantau untuk pakej Tahap 1.

Begini cara setiap himpunan dalam Bahagian I dipecahkan:

DOTA 2 Battle Pass: Bahagian I Tahap 1 Bundle – Bundle ini berharga USD 9.99 (atau harga serantau) dan merupakan yang paling mahal daripada tiga bundle Battle Pass untuk Bahagian I.
DOTA 2 Battle Pass: Bahagian I Level 50 Bundle – Bundle ini berharga USD 29.35 dan merupakan bundle peringkat pertengahan, bermula pemain di peringkat 50.
DOTA 2 Battle Pass: Bahagian I Level 100 Bundle – Bundle ini berharga USD 44.99 dan merupakan bundle peringkat tertinggi, bermula pemain di peringkat 100.
Selepas membeli Battle Pass, pemain akan dapat membeli peringkat tambahan untuk meningkatkan tahap dengan lebih pantas.

Semuanya termasuk dalam Dota 2 TI 11 Battle Pass

Terdapat pelbagai jenis ganjaran lagenda untuk pemain memperoleh pendapatan di kedua-dua bahagian Dota 2 TI 11 Battle Pass tahun ini. Di samping khazanah Mythical dan Immortal, mereka yang memiliki Battle Pass boleh menantikan pelbagai item Arcana baharu untuk Faceless Void dan Razor. Battle Pass juga termasuk Persona baharu untuk Crystal Maiden dan Phantom Assassin, set Prestige untuk Primal Beast, pek juruhebah khas dan banyak lagi. Walaupun beberapa ganjaran tersedia pada masa ini, yang lain sama ada dalam perjalanan atau tidak akan tiba sehingga Battle Pass: Bahagian II. Lihat laman Dota 2 untuk maklumat lanjut.

Battle Pass: Bahagian II tiba pada 3 November bersamaan dengan permulaan The International 11 Regional Qualifiers, kata Kelayakan akan diteruskan hingga 18 September. Pasukan dari enam wilayah akan bersaing untuk mendapat jemputan ke The International 11 di Singapura. Pemilik Battle Pass boleh memasukkan ramalan mereka untuk kejohanan tahun ini melalui Battle Pass itu sendiri. Mereka yang meneka keputusan Kelayakan Serantau dengan betul akan memenangi Mata Pertempuran tambahan, jadi pastikan anda memasukkan ramalan anda.